21 de maig 2006

L’estiu ja és arribat













Supose que ja tots vos n’haureu adonat. Ahir fou el primer dia de l’any que vaig eixir a la terrassa a pintar, perquè dins de casa no podia estar. També vaig posar-me, per primer cop, pantalonets curtets. Per la nit, després d’empassar-me una fornejada orada a la sal, prenguí de postres les primeres dos tallades de meló d’aigua de la temporada, i aquesta nit, ja he dormit amb els llençols d’estiu. A València ja comença a fer eixa basca apegalosa que et rep quan baixes al carrer i et fa suar com un negre.

I canviant de tema, vull excusar-me de no escriure més sovint aquests dies, però com podeu imaginar els universitaris artistes ja hem entrat en eixa espiral de treballs que suposa el darrer mes del curs. Promet escriure en qualsevol moment que tinga lliure.

Tot i això, no puc estar-me de compartir amb l’hipotètic/a lector/a d’aquest bloc, el meu goig per l’arribada a terres valencianes de dos importants dames de la nostra història; la d’Elx, i l’Alborch. La primera perquè estarà de vacances durant uns mesos a Elx, i la segon perquè diuen que es perfila com a rival de Rita a les votades de 2007. Tant de bo les dos es queden per ací més temps del que preveiem!


2 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Sí, molta calor, i això que deien que vindria un poquet de treva el cap de setmana. Ni això. Bé, de Larri no direm res, però de Carmen Alborch -i no ho tinc clar- és l'única que pot fer-li ombra a qui sabem. Ja veurem. Però la passada de l'estatutet del PSOE li l'haurem de fer "pagar". No pot ser que, com Saplanes i altres, se'n vagen així.
Ah, i escriu que sempre hi ha algú que et llig... més dels que pensem...
Bona vesprada.
Àngel

Anònim ha dit...

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»