02 de gener 2009

Massa formigó

Ara que el nivell de construcció desenfrenada ha caigut els que manen a València i Madrid volen desviar la producció de formigó a l'interior, a fer autovies. Fa uns mesos que vam saber de les intencions que tenien de traçar una autovia pel mig de la vall d'Agres.
Com a mostra gràfica del desgavell del projecte, afegirem a este escrit una imatge on està marcada el recorregut de la suposada autovia en color morat. Amb l'ajuda del google-maps voreu que molt propet hi ha altres dos trams d'autovia que venen de la de Madrid-Alacant (en groc les tres) per ajuntar-se en Xàtiva camí de València. Per a què, llavors, eixe tram Villena-Muro? És que estan desficiosos els projectadors de carreteres? A quin sant s'han de carregar la valleta d'Agres amb quatre carrils? Per què separar Bocairent de la Mariola?


Rectificar és de savis, i este projecte necessita una rectificació urgent que bé podria donar-se en una digna millora de la carretera Bocairent-Muro.Com bé argumenta la plataforma a la pàgina web, millor ser lloc d'arribada que no lloc de pas. Així ho esperem.

Per a firmar a favor del replantejament del projecte, piqueu ací.
Per a llegir la Nadala contra l'autovia de Sergi Gòmez, piqueu ací.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gracies i feliç any nou a tu també...els pares son els pares..i sempre tenen que dur la contraria o fer menys dolça una festa...es llei de vida :D xd

Anònim ha dit...

hola adrià. come stai? auguri. Emilia (accademia belle arti napoli)