04 de maig 2009

Presentació del disc de la Llegenda


I compte arrere per a la representació d'enguany. Dos mesos i poquet que falta... Això ja ho tenim ahí!
Este dissabte 9 de maig a les 19 h. i al Teatre Principal, lloc de la seua gravació, presentarem solemnement el disc amb les músiques de la representació de la Llegenda de Sant Jordi, el drac la princesa.
Este disc és una d'eixes coses en les que la gent que participem posem temps, esforç conjunt i il.lusió per deixar un producte digne i interessant que agrade a quanta més gent millor. Encara no hem pogut tocar-lo perquè no està a punt però ens han promés de la Caixa d'Ontinyent l'imminent vinguda per missatgeria el proper dimecres.
L'obra social de Caixa Ontinyent és la que ens ha patrocinat el disc. Seguint la seua política d'editar productes culturals de les comarques centrals ha apostat de nou per nosaltres i per Banyeres. És de justícia que agraisca des d'ací la labor cultural que fan i que dignifica tant de treball col.lectiu que es fa pels voltants de la Mariola.

A l'acte hi haurà, a més, la presentació dels actors que posaran veu i als personatges principals. Parlarem també del cartell, obra de l'artista local Manolo Granado; i de la Unitat didàctica de la Llegenda que treballaran les escoles del poble, i dels intercanvis llegendaris que estem fent amb gent del nord (no vos he contat el viatge a Puigverd de Lleida, però que bé ens van acollir!!).

Ens agradaria que este acte s'instituïra tots els anys. Afortunadament a l'Associació no ens falten idees ni ganes de fer-les (ni gent, pel moment ) i esperem tindre tots els anys novetats que presentar.

Este dissabte esperem començar a assajar les cançons...
En un país molt llunyàààà
hi havia un drac molt graaaan
que una volta cada aaaany
li entrava molta faaaam...

2 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Sempre ha de ploure quan no fan escola... dia de la manifestació... no sé encara si hi aniré. Àngel

Anònim ha dit...

que guay del paraguay...

llàstima que siga el dia de la mani (jeejeje)

vinga salao!!!