23 de juny 2009

Al tribunal!!


Dins d'una setmaneta comença el procés d'oposicions al cos de professors de secundària dels centres valencians. Vaig a presentar-me. No és que estiga molt preparat, que no tenia clar això de presentar-me fins fa poc, però aniré a provar sort, que diuen. Per ara estic tranquil, i espere que en plantar-me davant el tribunal no m'aturrullaré ni perdré la serenitat.

Haurem de repassar estos dies. Ja vos contaré...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta sort!!!
el meu germà tambè es presenta més que res per vore l'examen. Que vaja be! ja contaràs que tal ha anat.

Carme.

DE TOT UN POQUET ha dit...

Molta sort. Li ho he reenviat... a vore què em diu. Àngel

Sergi Gómez i Soler "Carrasca". ha dit...

xicon, una oposició és saber-ne del tema i fer bé l'examen, però també tindre molta sort i tantes altres variables a conjugar... Au, fas molt bé en presentar-te. Espere que l'experiència no siga ni angoixant ni llastimosa, val?

Au, sort!

Sergi el Drac...

Sergi ha dit...

Hola Adrià, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com

Jordi Albinyana ha dit...

Sort Adrianet!!