16 de març 2007

Sense res


No pot ser, després de reparar l'antena ara se'm fot l'ordinador. Deu de ser algun virus. Després d'un dia per haver de connectar-me a internet ('no, ara no té xarxa, espere's 24 hores per fer la connexiò' Em digueren dijous) ahir ho vaig aconseguir. Però després d'una estona d'eufòria en la que vaig poder enviar algun correu i actualitzar la lectura dels blocs amics el sistema es va apagar i he hagut d'acudir a un tècnic que m'ho mire.
I ausades les ganes que tenia d'escriure! Amb quantitat de coses que han passat -que si Sant Ovidi Montllor, que si les falles, que si han matat un mafiòs a 100 m. de ma casa, que si vaig estar a Siena i Capri i volia contar-vos-les...-! Esperar em toca. I ja estic massa avesat a esperar. Fart és la paraula que millor defineix la meua opiniò de l'empresa o el que siga qui porta açò d'internet. Es diu TIM, els qui pugueu feu-li boicot de la meua part.
Absènsia d'ordinador m'ha fotut no soles pel fet de deixar-me sense internet el cap de setmana, sino perque l'ordinador és per a mi equip de musica, reproductor de DVD's, àlbum de fotos, eina de treball... I damunt, de l'abonament mensual d'internet que vaig pagar a principis de març no he consumit res.
Espere poder reincorporarme aviat a la Xarxa de Blocs Soparistes (Crec que la definiciò és del Sergi Gomez. Quin nom més genial!).

3 comentaris:

Ainalma ha dit...

Ui, pateixes una clara síndrome d'abstinència! Vés amb compte, que és greu. Que te l'arreglen JA!

DE TOT UN POQUET ha dit...

Bé, sí el nom isqué del Sergi Gómez. Bé, el primer sopar que farem (fora dels Blocaires Soparistes) serà el de l'1 d'abril... LA III INTERNACIONAL CABOTISTA... i un dia qualsevol haurem de reprendre la faena dels sopars...
Si et serveix de consol, a mi internet també em "gasta" males passades.
Àngel

Anònim ha dit...

Ie, per al·lusions. Però va i resulta que a mossén Toni de l'Hostal no li agradava la cosa i proposava "Xàrcia". Vist això, un servidor va proposar de nou, què tal "Xàvega"? I mentre ningú no diga res, els tres noms són oficials: Xarxa/Xàrcia/Xàvega de Blocs Soparistes. Per rigorós ordre d'arribada...

Ja veig que la propera convocatòria ja està en marxa. Diumenge 1 d'abril i dilluns hi ha qui treballa... vaja, vaja... Misser Àngel Canet es quedarà a dormir a la porta de l'Institut...!
Jo, acabaré d'aterrar a Manises des de Palma... Espere arribar a bona hora i que em feu un lloguet...
Au, que no siga massa cosa tampoc això de l'ordinador... Són fills demanadors i mandrosos...

Sergi