04 d’abril 2007

Segona Cabotista Intercomarcal

Estic content. Primerament perquè ja fa dies que estic en casa (en el sentit més ample) i segon perquè per segon any consecutiu la Cabotista Intercomarcal ha assolit un satisfactori èxit. El que es va iniciar com un acte de promoció de la revista satírica La Cabota apunta ja maneres de cita anual indefugible dels cabotistes. Un concertet de músics en valencià amb un estil desenfadat i crític –seguint la línia de la revista- en un teatret a l’italiana de la capital de la Safor.
Tot i que s’ha gastat en publicitar l’acte el mateix que un cego en tebeos el boca-orella i els correus electrònics d’última hora van omplir literalment el Teatre del Raval per escoltar a Pep Botifarra, Miquel Gil, Pequeño Mulo, Ix, Remigi Palmero i Ovidi Twins. Pot ser per tal d’acurtar-ho sobrava algú i per això trobe que no calia que els Ovidi repetiren aparició amb el mateix repertori de l’any passat. Destaque l’actuació del cap de cartell, Botifarra, i la seua filla, que ens va deixar a tots espatarrats de gust de sentir-los. La seua veu, les notes de la guitarra de l’Emili i el pandero de canya ‘badà’ ompliren la sala d’aroma a espardenya i ‘aixà’, de sabiduria popular i record pels 300 anys de submissió cultural –i folklòrica, és clar- que va continuar amb el emocionant ‘Lladres’ de Miquel Gil. Fantàstic el quadre de Jordi Albinyana com a única escenografia de l’acte.

Per segon any vaig participar al muntatge i desmuntatge del sarau Cabotista. I molt a gust. Coneixí a molta gent fenomenal. Vaig retrobar-me amb col.legues que no veia de molts mesos. Em vaig quedar amb les ganes de saludar-ne a alguns altres i de passar una estona de sobretaula cantant alguna cançoneta per celebrar un any de contactes blocaires i inaugurar oficialment la Xarxa de Blocs Soparistes. Esperem fer-ho aïna!

1 comentari:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Sí, a mi també, però la realitat "faenera" de vegades té aqueixes coses... però no trobarem cap dia durant aquestes vacances "reestrenades"? Aviseu-me...
Àngel