30 de desembre 2007

I s'acaba l'any


He vingut a consumir els últims dies de l'any al poble. Ací, amb el castell enfront i calentet dins ma casa, toca fer balanç de l'any.
Per a mi este ha sigut un any mogut. En quant a mobilitat, sobretot, però també en treballs, estudis, experiències...
Un any amb dos parts; Vaig viure els millors mesos de la beca a Nàpols la primera mitat de l'any. Van ser els mesos de les excursions, dels viatges per Europa, de les visites, del viure i entendre una societat diversa, d'aprendre una llengua... He viscut una segona mitat ací a casa. Entre Banyeres i València. Mesos de reencontres, de reubicació, de molt de treball, d'atrotinament, d'albirar el final d'una etapa (l'universitària).... I enmig de les dos mitats un fet transcendent a nivell personal. El comiat i el traspàs de la meua Milagret, que encara la sent ben present. Ja sabeu el que suposava per a mi.

Però la major alegria, el millor record de l'any ha estat retrobar-me amb molta gent després de tot un any. Reiniciar i refer el tracte. I per supost, les noves amistats. Aquelles persones que s'han guanyat un lloc en la nostra estima durant l'any que acaba. Que ja son amics/amigues. Que seran noves companyies d'este viatge que fem junts. Que parlen diverses llengües i son de llocs ben lontans. A coneixer-los ha contribuït, evidentment, la beca erasmus, com ja he contat alguna vegada, però també n'he conegut a València.

Entrem en el nou any amb moltes ganes de fer realitat projectes que ens il·lusionen. Projectes que anirem compartint en este diari públic.

Que l'acabeu bé.

3 comentaris:

mi ha dit...

feliç any nou! i fins dimecres!
passa-ho molt bé aquesta nit!

Anònim ha dit...

Hola drian, jo entre en les noves amistats conegudes a la capi, supose i espere que viatgem molt de temps al mateix vago. FELIÇ ANY NOU , CRIATURA!! IRINA!!!

Anònim ha dit...

Estiamt amic adriá,
Creume que t'entenc, pq per a mi el 2007 ha sigut tb probablement el millor any de la meu vida: l'any de la pivo, l'any de les nits al hvezda, les nits al futurum, les nits del fernet "a pachas", les nits de les nines ruses, les nits amb els grecs, portuguesos, checs i en definitiva la vida a la capital bohemia, Praga.

Per supost sen va el any de prendre una motxila i recorre paisos nous, de atracaments a napols, de problemes burocratics a la frontera de polonia, del dormir amb vagabunds al carrer de bratislava, de coneixer extranys als trens, de asombrarse de la magnitud de Budapest... tb de la soletat de una vida de trevallador al nord de Austria.

Pero ens queda pendent de invadir junts els balcans!!!