21 de maig 2008

La impròpia

Ei senyores i senyors!!

Una nova iniciativa s'obri pas a València. La Impròpia, "primera trobada de cultura oberta" es celebrarà este cap de setmana entre la universitat i els carrers de Campanar. Ofereixen activitats variades en les que reflexionar sobre la pròpia cultura - la tradicional - i relacionar-la amb la cultura actual dominant - la dels best sellers, hit-parades, exits de taquilla...-.
Passeu-vos per la web i llegiu el llistat d'activitats a fer des del dijous 22 al diumenge 25.
Segons declaren en el seu text de presentació pretenen fer acte de presència anualment i de manera itinerant pels barris de València. Com que és el primer any el programa d'actes queda un poc desgavellat i poc definit, però és ben interessant en quant a proposta amb vocació de futur, sempre tenint en compte els minsos recursos amb que solen contar este tipus de mogudes.
Per molts anys!!!


3 comentaris:

kirikú ha dit...

Buscant informació sobre La impròpia m'he trobat amb aquesta entrada del teu bloc.

Trobe molt interessant la iniciativa. És una proposta novedosa que pel que sembla vol mostrar una nova manera de fer cultura: oberta, moderna, canyera ... lliure! I relacionar-la amb la cultura de transmissió oral (tradicional ... la transmissió oral sempre és tradicional).

Per a no pedre-se-ho -encara que jo me ho pedré-.

Marc Gomar ha dit...

Els grups són de "gran" categoria. Si no heu escoltat Grande-Marlaska, ja em direu... a mi em molen molt. No tant com Ix, però... no puc anar. Jopeta!

Anònim ha dit...

SI però com les nostres trobades no hi ha cap, en fi....la resaca be...sense ella jejejejejje
altra cosa, vaig a fer un enllaç al meu bloc que no et tinc...jaja

I aixo es un calvo que entra en una peluqueria i diu, ai perdona que m'he enganyat
jajajaj

bon dia plutjos com diu carrasca