12 de febrer 2009

2009; Any de la Llegenda!!

Fa goig comprovar com està de motivada la gent en arribar l’Any de la Llegenda! Fa un parell de setmanes tinguerem una assemblea general i tots estaven animosos per col·laborar dins del que podien en els assaigs, en la paradeta de la fira…

A menys de cinc mesos per a la representació d’enguany la motivació creix, l’adrenalina va carregant-se i la faena ja no hi ha qui la pare...


Els actors principals ja han començat a reunir-se per preparar el paper.

Un treball que arrosseguem de fa temps i que per fi tindrem en un parell de mesos és el disc amb les músiques de la Llegenda. Si tot va bé el presentarem en un acte en maig.

La unitat didàctica per a les escoles i instituts de Banyeres sobre la representació està ja casi finida.

L’ajuntament aportarà la quantia econòmica que pot, com tots els anys, a pesar de la situació actual, i és important vore com estan també de motivats la gent de turisme.

Ara toca acabar de concretar cosetes com la web, el cartell, la publicitat, els espónsors... que a poc a poc i a força de reunions van aclarint-se.


La llàstima és que enguany coincidisca amb la Madalena de l’Olleria però...una volta cada tres anys que es fa no aneu a vindre, perreros?!


Aneu apuntant a les agendes que el 18 de juliol hi ha el Mercat Medieval de la Malena a Banyeres, i que per la nit, sobre les 23 h., la màgia i la música ompliran el Parc de Vil·la Rosario amb el mite de Sant Jordi i el drac... Seguirem informant.

6 comentaris:

TdlH ha dit...

Home, si La llegenda... comença a les 11, encâ arribaríem a hora d'algo a l'Olleria; com ja se sap, allí lo bo sempre comença tarð...
Per cert, espere qu'el Jordi García mantinga la seua promesa de donar-me enguany el paper de princessa!

Jordi Albinyana ha dit...

Jo això no ho he vist mai, no mires que és de tindre poca vergonya?

Voz de hilo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Voz de hilo ha dit...

El 18 hauríem d'estar ja a Utrecht!!! Agafarem un vol l'endemà.(Diuen que hi ha més dies que llonganisses, però malhauradament les coses interessants sempre acaben coincidint... Aaaaaggg! Ja m'estic estressant!)
Quant al disc: estic impacient (espere que les crítiques siguen bones...)

DE TOT UN POQUET ha dit...

Quina forma millor que celebrar la data de l'Alsamiento Nasional que a Banyeres de Mariola? Així que compta amb mi (si em promets una visita a l'Església)...
Àngel

Sergi Gómez i Soler "Carrasca". ha dit...

Eixe Àngel està grillat. Com si anar a vore la Llegenda fóra compatible amb vore l'església. Eixe dia estarem per a poques coses... ja ens acompanyarà Adrià un dia a posta a vore les meravelles de Banyeres. Estic segur que el Castell, l'escultura de Boix i l'ermita de la Magdalena deixaran tocat a Àngel... La Llegenda, per ella sola, paga la pena el desplaçament! I per cert, pel que sé, la gravació també serà cosa d'escoltar-la.

Adrià, passa'm en bo la foto aqueixa que has posat del vostre/meu drac... T'han eixit les fotos que li feres al meu al Betlem?