11 de març 2009

Presentació de Gomorra a l'Alcúdia


Demà dijous 12 projectaran al casal Jaume I de l’Alcúdia (la de la Ribera) ‘Gomorra’, la pel.licula inspirada en el llibre de Roberto Saviano.

L’encarregat de presentar-la serà un servidor, que s’iniciarà en açò de portar una tertúlia cinèfila (m'han aconsellat que per a que isca bé he de fumar ducados, com Garci). Rentabilitzarem els coneixements adquirits a Nàpols fa dos anys (ja??) i intentarem que els presents prenguen consciència de la problemàtica de les màfies italianes que actuen no només al seu país sinó també a l’estat espanyol.


Si esteu interessats i teniu temps –s’han de complir els dos factors- la cosa serà a les 21 h. al carrer Sant Jaume, 31 del susdit poble.Hi ha també sopar, lo que no sé és molt val.



7 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

La darrera frase..."lo que no sé és molt val.", com a lingüista de la Universitat de València -no de l'AVL, la de les Amparos- no hi ha forma de traure-li l'entrellat...

banyerí ha dit...

Vosté perdone.
és la forma com ho pensem a Banyeres... la traducció normativa seria "no sé quant val", o quant costa.

fins demà!

TdlH ha dit...

Ie, qu'el sopar és de baix braç, de cabasset, de cacau i tramús, de cantell, de faixa, faixat, faixer, de pà i carrer, de pà en puny, pà-i-porta, de wonderbrà...

...en resum, una «mariscâ de pobres»!

herberet ha dit...

Ja m'agradaria anar, però estic per terres un poc llunyanes (i un poc més properes a Nàpols).

Fa una setmana que vaig veure Gomorra, i la veritat és que em va impactar molt. Jo no sé el que és viure a Nàpols, però en el temps que he viscut (i visc) a Itàlia, no he tingut la sensació de que el que es conta a la pel·lícula passe en este país, i és que ací als mitjans de comunicació italians només se'n parla d'immigrants il·legals delinqüents (paraules sempre unides), violacions per part de romanesos i les "necessàries" patrulles ciutadanes per protegir a la gent dels delinqüents (quasi sempre immigrants) que Berlusconi ha legalitzat.

Si teniu oportunitat d'anar a veure-la, feu-ho, perquè paga la pena.

DE TOT UN POQUET ha dit...

Assabentat de tot...

DE TOT UN POQUET ha dit...

I encara no sé quin mot us heu menjat...

Jordi Albinyana ha dit...

Has de fumar ducados, però no com Garci, com PONCE!!!!!