02 d’agost 2007

Rock? A la mar

Per fi després d'un parell de dies puc penjar-vos el text;

Ja feia algun any que volia participar en el Rockalamar, a Dénia. Però motius laborals m’ho impedien. I per fi enguany, que estic de vacances no he desaprofitat la invitació que va fer el Carles Molina des del seu bloc, i amb ell, Anna, i altres banyeruts hem acampat estos dos dies que ha durat el festival. Un cap de setmana fabulós; d’acampada, de platja, de mentires i calimotxo, de bon rotllo, de dormir poc, de conèixer gent i de retrobades agradables, de descobriment d’alguns grups musicals i de gaudiment d’altres coneguts com Antònia Font (primera volta que els veïa en directe) i els animats-animadors de Lilit i Dionís - en la foto- .
No podem oblidar els entrebancs posats per la Generalitat a esta iniciativa festiva posats a pocs dies de la data autoritzada (per a fotre més). Ens comentava un dels organitzadors que fins a l’últim moment no sabien si donarien permís per fer-ho en el port (propietat de Generalitat) però tenien clar que ho farien, encara que fóra en un altre lloc.
Segons la gent que hi anà l’any passat, la convocatòria d’enguany havia estat un pèl més escassa. Possiblement per la inseguretat de la seua realització, perquè l’any passat tocaren els Obrint Pas, o perquè coincideix amb altres convocatòries com l’Aplec del Ports.Però va anar tot mel de ca Telm. Hi havia gent amb ganes de passar-ho bé i aquells van complir el seu objectiu de fer-ho a la vora de la mar deniera.