04 de desembre 2008

Rectificar en temps de guerra


Rectificar és de savis. Fer-ho després d'arruinar un país i matar -matar!!- directa o indirectament milers de persones no pot tindre, però, la mateixa categoria.
L'encara president dels EEUU ha reconegut - amb la seua habitual cara de pamfígol- que va ser un error envaïr Iraq pensant que n'hi havien armes de destruccio massiva, i que l'equivocació es deu als servicis d'inteligència americans. A mi estes declaracions em fan olor a presa de pèl. Com pot ser que el país més poderós del món tinga eixe tipus de servici d'inteligència? Tan poc inteligents són? Miren que parlem de morts -morts!!- a cabassos. Famílies desfetes. Imatges desoladores que ens hem hagut d' engolir a diari mentre dinàvem. Què han deixat estos anys de guerra sinó tensions internacionals, desconfiança, ràbia, terrorisme, por, etc. ?
De veres es creu Bush que amb dir 'un error' ja està tot oblidat? Serà de veres que els servicis secrets detectaren armes? Amb quines pistes? Quina merda d'inteligència tenen, llavors, els totpoderosos americans?

1 comentari:

DE TOT UN POQUET ha dit...

A vore si ara sí... saps que et deixe comentaris habitualment. Hi ha dies que no hi ha forma. Ah i dels americans què vols esperar? Criminals de guerra...