23 de maig 2007

Butlleti informatiu


Fonts no oficials (Com per exemple la de la plaça de Benimaclet o la de la Pantera Rosa) han confirmat a la redacció de Tot a Floretes, secció internacional, que el president Camps s’afegirà este diumenge per la nit al projecte ACÍ ESTEM. Segons declaracions de la secretària del president del Consell valencià, Amparin , ‘’ Si revalida la majoria absoluta, ell en persona pujarà a la teulada del Palau de la Generalitat a la mitjanit amb un llum, una senyera tricolor i una pancarta que diga ’12 anys després... ACÍ ESTEM ENCARA, i lo que vos queda!’ .”

Per altra banda, el PSCV-PSOE ha publicat una nota que hem pogut llegir ( Do, concretament) on ha comentat que si el PP perd la majoria seran ells els que pujaran al més alt de la seu del Carrer Blanqueries també amb un llum (o dos) i una oferta clara de pacte al Compromís; EI, ESTEM ACÍ!!

2 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Xe, quanta raó que mous! I el joc de paraules t'ha eixit que ni la Rita Barberà quan ahir digué: "Zapatero, multiplícate por cero". Ara que per a bons rimadors, com deia fa alguns dies, els del PP de Gandia: Arturo es el futuro. I ara han afegit: Vota Arturo. Vota futuro. Són massa!!!!

Anònim ha dit...

Hehehe...Molt bo aquest post!