04 d’agost 2008

Suat

Serà pesat l’estiu a València? Mentre escric estes línies - a les 7 de la vesprada- sue com un poll al menjador de casa tot i anar mig en conill –només em tapa una pantaloneta d’anar per casa-. El poc aire que vol entrar per la finestra no refresca precisament. No és el primer any que per motius laborals romanc a la capital. La diferència, enguany, és que el treball que estic fent m’ha permés d’escapar-me al poble setmanes senceres a Juliol, i comprovar com de bé s’està a la Mariola en diferència a la gran ciutat. Altres anys suportava millor la calor, no sé.

Estes setmanes d’agost em tocarà quedar-me molts dies per ací, car tinc un projecte pendent de fer que he de presentar a setembre en l’última assignatura de la carrera i provocar, com Déu mana, la fi de l’època universitària i l’inici d’una incògnita tan punyetera com engrescadora; el futur!

6 comentaris:

Jordi Albinyana ha dit...

T'acompanya en el sentiment, n'hi ha pa que t'apegues pels puestos, ahí fabriquen la calor per a tot el pais. T'enviaria un abraç però millor t'anxufe el vantilaor!!

Anònim ha dit...

Comença una epoca interesant per a tu...

Anònim ha dit...

hola Adrià!

estos dies està fent una calor de por, per aci tampoc refresca... sols per la nit s'esta be.
Ara tens un fum d'oportunitats i opcions, la cosa està en que has d'elegir un camí i no sempre és fàcil.
ah, demà anire a comprar les entrades, m'han dit que valen 10 euros, demà et dic!

Anònim ha dit...

p.d. volia passar-te l'enllaç del bloc que he fet amb unes companyes de classe per a un treball... no hi ha molt encara, era per si li vols pegar una ullada ;)

bona nit!

DE TOT UN POQUET ha dit...

Al poble també tinc calor... però no és el matedix que a la ciutat de rita...
No sé si podré estar amb vosaltres el 14... Espere vore'ns el dissabte 16...
Bona vesprada des de Tarazona...

Anònim ha dit...

xeeeeeeeeee...jo solc anar amb calçoteeets...jaja