10 d’abril 2006

setantacincmil sis-ceeents deeesseeeet!



Aquest cap de setmana la sort ha visitat Banyeres (I jo en València, ves tu per on). El sorteig de la loteria nacional del dissabte ha repartit al voltant de 14 milions d'euros –2.300 milions de pessetes, per aclarir-nos entre nosaltres-. Coses de la vida, la sort (o el número premiat, el 75.617) va vindre de l'administració de loteries núm. 1 de Bocairent.

Un incís dedicat als cardaors; amb eixos diners tindrem per comprar més velons que ‘vosatros’ i així contrarestar la vostra ofensiva per a que ens ploga en festes!

Els diners han estat molt repartits ( això diuen, però a la meua família no ha entrat ni un cèntim ). Els components de la filà de Jordians, que van ser els repartidors del premi, només assabentar-se de la notícia ho van celebrar molt a la banyeruda; van fer un soparet i posteriorment una entraeta. I conten que durant la mateixa, com que també li ha tocat un bon grapat de lauros al seu capità, se li va sentir en varies ocasions “Açò-u-pague-jooo”.

I ja només ens resta donar-los l’enhorabona als premiats, desitjar-los que els gasten bé i que a vore si ens conviden a una ronda aquestes festes. Els que no ens ha tocat res, ens consolarem amb la típica ‘mentre tingam salut pa’ poder seguir jugant’...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És deveres:
amb tanta moguda este cap de semmana ja se m'havia olbidat, i això que vaig ser jo el que t'ho va dir!
De tota manera, un pessiguet no mos hauria vingut mal (plural de modèstia), però ja se sap qu'ês dinês van a on hi ha dinês...

gatzara ha dit...

Només has de creure ja per a l'oratge en els dessignis inexcrutables d'Amàlia Sebastian, la reportera que fa líder d'audiència la informació metereològica de C9. Crec què tant Sant Jordi com Sant Blai no s'ho perden sempre què poden.Així què, fóra ciris que embruten molt!! I amb els ciris, fóra les rancúnies pel bon oratge d'inicis de febrer i a gaudir de la festa.

DE TOT UN POQUET ha dit...

I jo que pensava que "sant Adrià" hauria estat premiat amb uns quants "caleronets" de la Loteria Nacional. Bo, no eixirem de pobres, però ens riurem molt.
Per cert, a mi tampoc m'ha tocat res i jugue cada setmana des de fa ja uns quants anys. La sort és de la lletja... o alguna cosa pareguda...