12 de maig 2007

maripau, maripau...

Amb açò de no tindre internet de seguit és un gran problema alhora d’informar-se. Mira que assabentar-me ara de que la Maria de la Pau Janer ha donat suport al PP! I jo que no sé com prendre-m’ho… D’una banda està clar allò que diu Cucarella i molts compartim que posar-se al costat del PP és un gest de complicitat cap a la seua política centralista, culturalment castellanitzadora. També és autoritzar els despropòsits urbanístics que afecten les Illes i tantes altres coses, clar. Però no sé per què a mi la Mari Pau em cau bé; quan puc em llegia els seus articles de l’AVUI, que com a mínim són curiosos, i m’encantava vore-la en la tertúlia matinera del Cuní a TV3 amb aquell accent seu tan bell, i tan sensual com jo la trobava.
Em una entrevista recent diu entre altres coses que "El de Balears no té res a veure amb el PP crispat de Madrid --jo rebutjo el vídeo emès a Telemadrid--, ni amb el PP valencià que ataca la llengua catalana d'una manera tan bèstia. El de Matas és un PP moderat, obert, que creu en la unitat de la llengua, que vol contrarestar els efectes tan negatius del PP a la resta de l'Estat."

S’han de respectar les creences polítiques, clar, però com em sap de mal per ella. I per nosaltres

PD; En la foto l'escriptora en un miting de CiU fa uns mesos.


1 comentari:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Sí, és cert, no ho acabe d'entendre i més si pensem que s'ha casat i té un fill del psiquiatre Joan Corbella (un català com cal)