06 de març 2008

Dos anyets

A la broma a la broma són ja dos anys els que porte ensobinant-me a la Xarxa per esta finestreta que és diu blog, o bloc, o com siga. Dos anys d’activitat intermitent – interrompuda a temporades- però molt satisfactoris i productius.

He de nomenar precís a qui em va animar a obrir-lo; El senyor Toni de l’Hostal –nét- allà pels començaments del llunyà 2006, quan jo m’estava decidint si anar-me’n d’erasmus al següent curs. Poc podria imaginar que algun dia actualitzaria el blog des de Nàpols o Praga...

Açò del “bloguereig” és un bon descobriment. Molta comunicació, intercanvi d’opinions, informacions, debats, jocs.... A poc a boc vas bastint un recorregut –o viacrucis, ara que estem en l’època d’això- pels blogs que van agradant-te. I saps que hi ha qui també t’afegeix a la seua ruta cibernètica tot i mantindre’s en l’anonimat. Menció especial per al lobby valldalbaidí, des de l’Olleria, Ontinyent i Benicolet, que ha estat organitzador i acomboiador de saraus varis de molt bon record.

I com que estem d’aniversari i ens toca pensar un desig mentres bufem les veletes, demanem que esta activitat continue estable, com ara és, i produisca moltes altres satisfaccions i alegries.

Gràcies a tots per visitar-nos i seguir el que anem teclejant. Ens llegim!

3 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

DONCS SÍ, VEUS TOT ARRIBA, UN POC MÉS I FAS ANYS EL DIA 9...
EMHORABONA!!! I SEGUIM PER ACÍ I PER ALLÂ...
I SI VÉNS DISSANTE, ALLÍ ENS VOREM...

DE TOT UN POQUET ha dit...

ENHORABONA (volia escriure)

TdlH ha dit...

Cumpleañyos feliiiç, cumpleañyos feliiiç...!
Ie, per cert, lo d'El chisme fallero ho has pillat de la Capelleta, no?